srijeda, 7. rujna 2016.

Sklonite majmune iz reklame

Ne mogu riječima opisati koliko uživam u skvičanju ovih apologeta jugoslavenštine i komunizma kao najpogubnije ideologije po čovječanstvo u povijesti ljudskog roda, a sve mi se čini da ću uživati najmanje još četiri godine. 

Zato, puna podrška ministru Hasanbegoviću i poruka: Meti, samo meti i sa hrvatske sise skidaj jugoslovensku žgadiju!

Pomahnitala peta kolona svako malo priređuje titoističke orgije u Novinarskom domu. Ne mogu se pomiriti s hrvatskom državnom samobitnošću i propašću Jugosmradije, pod kojom su elegantno vladali Hrvatima. Muči ih ministar koji im je zaključao državnu kasicu prasicu iz koje su nemilice muzli "ustaške kune", koje im od svih simbola hrvatske državnosti jedino ne smetaju.

Bezkarakterni ološ, koji se otvoreno zalaže za komunističke vrijednosti, doslovno ludi na svaku pomisao hrvatske državnosti i jedinstva hrvatskog nacionalnog korpusa, jer je kakvo takvo hrvatsko jedinstvo jamac opstojnosti Hrvatske, a brana velikosrpskom memorandumskim projektima, čiji su oni neskriveni implementatori. Zakonska zabrana veličanja titoizma i svih njegovih insignija u duhu Rezolucije VE 1481/2006 je jedino što se može učiniti da se peta kolona privede razumu.

Jadan je onaj kome ovi dželat-novinari formiraju mišljenje, a još su jadnije one novinarske kuće koje ih udomiše, da lažima pale naše domove i truju našu ionako tešku zbilju. 

Višedimenzionalno zlo i totalna nepogoda kvazi novinara.

Poštovane novinare čitljivih tiskovina i portala samo molim da kada objavljuju fotografije nakurnjaka i parazita, urše raukar, frljića, obersnela, milančeta, blaupunkt beljaka, marasa, posebno glavoševca i ostale negacije i kriptokomunjare, da drugi put ispod slike napišu da je slika uznemiravajuća i da nije za one sa slabim želucem.


Hvala.