ponedjeljak, 5. rujna 2016.

Deponirani digitron

Glavašević o kulturi? Isto kao da su ga tražili komentar o modernim sustavima gradnje i prenapregnutim betonima

Prazne posude najjače zvone, pa tako i ova statistička greška zvana glavošević.


Zar je moguće da taj lik zaista nosi bilo kakvu intelektualnu titulu ili diplomu ?!?!?! To je neshvatljivo. Ima li bilo koji stvarni intelektualac da tom šmrkavcu jednostavno kaže kako je čisto nedonošče u intelektualnom smislu, te da mu je bolje da negdje u nekom podrumu udara pečate, a ne da se trpa tamo gdje nije dorastao, gdje ne pripada-u biti, nigdje!? No, kada sve zbrojimo,"lijevo" stoji sve lumen do crvenog lumena.Glavoševac se uklapa u taj lijevi bulument u cijelosti. Nije važno što je indoktriniran,on je jednostavno u svađi sa bilo kakvom logikom. O životu taj tip pojma nema, a moguće je da na benzinskim postajama ulazi u oba WC-a.
Siguran sam da, kada je crveno na semaforu, da kopa nos sa užitkom i pojede sve što mu se zalijepilo na kažiprst i da izgrebe i ostatke ispod nokta. To je tzv. crveni obliz.
Odvratno i ponižavajuće.
Zdravooooooo!!!!
Ako on bilo koga zaista predstavlja, jadna li je to skupina. Ako se još smatra i intelektualcem i kulturnjakom, tada nam je i intelektualnost i kultura u teškom bedu. U ostalom kao i sve što crvena ebola dotakne. Umjesto pravne države imamo Partijsku prčiju! To je nama dao drug račan, a drug milanović unaprijedio do lakrdije.To su ti politički razbojnici , koje bi zbog bezakonja trebalo smjestit u lepoglavsku ćeliju na hlađenje.




Oprez za Hrvatsku.



Ide 11.rujna, a sdphns, blaupunktovci i ostala antihrvatska opcija se sveudilj zalažu za legaliziranje (lagalizranje) ovakvih poremećaja kojima je mjesto u institutima, a ne u društvu koje bi se nazivalo zdravim.