subota, 17. prosinca 2016.

Bauk i Glavašević, to su srca dva,....

Udebljao sam se uživajući u gledanju i slušanju arsenija i glavoševca, jugočetničkih gmizavaca i štakora koji su izmigoljili iz svojih rupa. Mržnja prema Hrvatskoj ih istjerava na brisani prostor, oslijepili su gledajući u hrvatske simbole pod kojima im je poraženo njihovih "šest buktinja plamte". 

Oslijepljeni jugookot sam će dogmizati pod Hrvatsku čizmu.

Zabrinut ću se ako ta dva okota i dalje otvoreno i dozvoljeno žderu Hrvatsku. Svojim cviljenjem i kmečanjem sami sebi nesvjesno skraćuju "rok trajanja". Njihovi fosilizirano-četnički paradajzeri su nas počeli ugnjetavati prije pet stotina godina, zakačili se kao krpelj, lijepe se kao čičak na svake gaće, ugmizali nekako u Hrvatsku i od tada cijela zapadna civilizacija ima s njima problema. S
amo da se preživi pa bilo i od izdaje. Jadna je ta njihova jamača, podmukli su to spermiji. Zna i arsenije i glavoševac da su tamo prijeko rijeke žute, plitke i blatnjave. Gdje bi se okupali? Pa tamo pedere baš ne spužvaju kao u Zagrebu! Kud bi tamo išli u pizdu materinu? Nikakva je to zemlja. Šaka jada. Ali, mora se zivjeti, a u tuđem dvorištu trava, ma super, makar i ustaška.

Jebiga, sudbina.

Prokleta banda azijatska. 

Ma znate, na trenutke, meni je čak i drago što nas ova dva pekinezera i antifa-naprednjaka cimaju pomalo. Prije će kritična masa hrvatskog naroda shvatiti istinu! Jer neće Hrvatsku potpuno osloboditi ni ova niti jedna druga vlada, već masa hrvatskog naroda koja, zbog svega što se događa, raste i ključa! Bitno je, kada dođe vrijeme, da se ne krene stihijski jer nema potrebe za tim. 

U gužvi se bolje lovi.




akademski slikar, Zdenko Radovanić, magistar slikarstva