petak, 26. kolovoza 2016.

Daj nama, za ostale nas briga

Osobe zdrave pameti i zdrave logike,imaju želučane poteškoće prateći što kulturnjaci i tzv. Centrale za mirovne studije čine Hrvatskoj i hrvatskom narodu. Mučne su to scene, a nije potrebno nikakvo seciranje njihovoga djelovanja jer oni svoje neprijateljstvo javno obznanjuju. I to sustavno bilo gdje i u svakom trenutku. Do bola glupim, neargumenturanim i navijačkim stavovima siju svoje otvoreno neprijateljstvo, a ako im se obratite samo sa minimalnom suprotnom tezom od njihove, ako im ukažete kako su nekorektni i da nemogu tako nastupati, nastane takva galama koju još mogu proizvesti samo tasmanijski vragovi ili majmuni urlikavci.




Nesposobni su, plaču za crvenim, židovskim i srpskim sponzorima, ne znaju napraviti proizvod i prodati ga. Jednostavno, to su mramori koji vole da na njima gušteri igraju stolni tenis i samo dokazuju da su stupidni nakurnjaci i mirovne mlatimude.

Njihovo javno drečanje i žalovanje za Jugoslavijom, neprikriveno agitiranje i podrška svemu što je antihrvatsko, a pod geslom "slobodnoumnog pisanja"(?) i "društvenokorisnog i mirovnog rada", toliko nam se zgadilo za sve ove godine,da njihova mjera iliti norma demokracije i slobode riječi, znače upravo ubijanje i trovanje Hrvatske.

Kulturnjaci i mirovnjaci neka se gone na tržište rada ili kud koji-mili moji iako znam da nikada neće evoluirati dalje od crvene krpe. Zdrava pamet staje dok ne shvatimo da ispred sebe imamo skupinu prodanih budaletina sa jednostranim navijačkim odrednicama.

Puca ih "cold turkey" jer se moraju odviknuti od komunizma u praksi: uzimaš novaca koliko ti treba, a radiš koliko želiš. Neka,  smiješi im se kapitalizam u praksi: dobivaš onoliko novaca koliko stvoriš tržišno vrijedne robe. Za neke od njih to je pitanje života i smrti. Što će im se više love oduzimati, takvim neradnicima/uhljebima, to će više kmečit.

Ovi likovi i njihove organizacije kao da žive u doba srpskog romantizma, kad je Emmanuel Kant bio Manojlo Kant, Johann Gottliebe Fichte - Jovan Bogoljub Jelić, Johann Wolfgang von Goethe - Jovan Vukota Gete, itd.



Ne kontam, kako im više nije jasno da su naprosto budale i da ih nitko više ne shvaća ozbiljno, bar ne razumni Hrvati.