nedjelja, 23. listopada 2016.

Kromantizam lejdi Obuljen i princa Andreja

Svi su bivši članovi partije, racionalni, klizavi, sluzavi, prosti i samilosni kad su u pitanju njihove pozicije i fotelje. Znajući da im nitko ništa ne smije oduzeti, uživaju u tiraniji i uništavanju drugih, jer su po mentalitetu gori od svih kasta protiv kojih se narod borio u povijesti. Najveći tirani proizašli su upravo iz slojeva koji su se borili protiv društvene nejednakosti i u ime naroda.
Ne smijemo se više lagati, a ja kao griješnik, bez problema, mogu upirati prst u Plenkovića i reći: Ti mali nisi ni Hrvat, ni Katolik, ti si jugoslaven, dolaziš iz jugoslavenske obitelji, orjunaš si i agnostik i ti si moj neprijatelj, jer plod tvojeg obiteljskog stabla sve govori o tebi. Hasanbegović je iznad tebe, Obuljenke i ostalih svilenih veleizdajnika.
S obzirom da si je Zlatko sam svojim jasnim stavovima izgradio određeni status i respekt u povelikom dijelu javnosti, siguran sam da će on sam znati prepoznati trenutak kada će se opet u javnosti pojaviti. Čak bih rekao da je trenutna situacija dijelom i njegov odabir. Domoljublje neće nikamo pobjeći, ali prave prilike hoće. Mudro naprijed! Žuri polako!
Zahvaljujući Obuljenovoj ubačeni smo u neobjektivni romantizam s opasnim antihrvatskim predznakom koji će ipak nju retroaktivno i zaluženo otjerati na vrelu kavicu u Danteovu devetku. Hrvatski romantizam više se ne može naći niti u bajkama braće Grimm, što hrvatski narod redovito potvrđuje na svim dosadašnjim izborima.

Da se razumijemo, ne radi se o desno i lijevo, radi se o životu, kulturi, slikarstvu, spoznajama, svjetonazorima-radi se o Hrvatima. Radi se o tome da Obuljen ne priznaje pravo na postojanje hrvatskog jezika, dakle ni naroda.
Ako se bude dotaknula slikarstva, bit ću maštovit u provokacijama do te granice da će svojevoljno potražiti pomoć logopeda.


Zamislimo da u Americi ministar postane netko iz ISIL a? Koliki idiot bi čovjek morao biti da takvu osobu postavi za ministricu, a koliki idiot onaj koji ovo ne shvaća?