srijeda, 4. listopada 2017.

Peta kolona kultur - morona

Zlatko vam je dobro poručio : „Bezgranična je vaša intelektualna lijenost koja je stvorila antifašizam kao ideološku toljagu“.

Kulturnjaci 2016. su dječica crvene buržoazije koji znaju kako se treba ponašati u svakoj prilici. Naučili su to od svojih metuzalema koji su nakon "oslobođenja", u svibnju 1945. iz opanaka i cokula uskočili u kožne lakovane cipele, uselili se u vile i stanove u centrima gradova, naravno oduzete "narodnim neprijateljima" i ostalim „ostacima trulog kapitalizma“, zauzeli prve redove i lože u kazalištima, dječicu su odškolovali u kumrovečkim inkubatorima. Kulturnjaci su i Frljić i ostali propagandisti poražene memorandum politike – to su lelemudani, paraziti i sisači proračuna i diskutanti o utjecaju vlage na književnost.

Gospodo Svrabi i crveni nakurnjaci, vaše je pravo i dužnost, pače, da kad crni bik na mostu prdne, stanete u stav "mirno" i srčano uskliknete: Dobro jutro gospodine! Bilježimo se sa štovanjem!

Što si umišljaju ovi nakurnjaci? Treba izdvajanje za kulturu koju prezentiraju ovi nakurnjaci spustiti ispod jednog promila, zapravo neka tu svoju kulturu puste na tržište, neka ih plati onaj tko misli da išta vrijede. Ja ih toliko poštujem i cijenim da bih im uskratio pravo javnosti, neka tu svoju kulturu šire po partijskim kružoocima, "antifašističkim" dernecima i po svojim privatnim šumskim rovovima.

Evo, nedavno smo doznali od šumadijskih boraca, na grbači hrvatskog naroda i ovisnika o ustaškim kunama, da je europska kultura ustvari desničarska, a ignoriranje jugoslavensko-srpske (ne)kulture devastacija hrvatske jer su to, po njima, najviše kulturne vrijednosti koje ima Hrvatska.


Ispraznite one fontane, uhvatite se za ručice i ravno na glavu. Gelovi za tuširanje vam nisu potrebni jer miris lavande vaših podbradnjaka koristimo kao alarm-aplikaciju za izbjegavanje lokacije gdje se nalazite.