utorak, 16. veljače 2016.

"Ustaški akademski slikar, Zdenko Radovanić, magistar fašizma"
Kada mi antifašista kaže da sam ustaški akademski slikar, ja sam počašćen, pogotovo ako mi to kaže netko relevantan, koji zna što je to ustaški slikarski pokret, što je to NDH-DHLU, što je ustaša, što su činili, za što su se borili, što su slikali....

Evo, na osnovu mega-pamfleta ugroženih izdajnika, za sebe mogu legalno potvrditi (jer su me tako etiketirali) da imam vrline ustaškog akademskog slikara, no nikako nisam dorastao svom pokojnom stricu, ustaškom slikarskom naredniku. Pokušavam ga slijediti, no vidim da ne uspijevam sasvim.

Stoga ljudi, ako me ovi izdajnici, komunjare i paraziti zovu ustaškim akademskim slikarem, onda znajte da posjedujem najviše odlike časti, intuicije, genija, kreativnosti, sposobnosti, ljubavi za dom i rod, za domovinu, najvišu odluku za žrtvu. Pa što se još može od čovjeka tražiti?!

Siguran sam, da sam živio i studirao 1941. diplomirao bi u klasi Arno Brekera.

Drugovi Boljševici, možete vi nastaviti konstruirati bilo kakve bljuvotine,ali vaša lica ostaju septicirana, cijeli ste život bili paraziti i šteta kruha kojeg ste pojeli. Nema spora i da će te vi jugifili i neokomunisti vaditi crijeva svima iz istinske hrvatske palete,  i to cijelo vrijeme. I kada ima dima, i kada ga nema. Kada ga nema, onda ce biti "senzacije" iz neimenovanih "visokih izvora", itd...

Ja sam spreman i to s naglaskom na zadnji sveti samoglasnik, ali je nužno i demontirati taj okupatorski i rušilački komunistički i srbočetnički sustav. Zato "medijski okupatori" jurišaju u nadi da će nastaviti politiku obrane "zauzetih pozicija društvenog utjecaja". Samo trolanje o registru izdajnika ih je natjeralo da podsvjesno i panično krenu na instrukcije tucanja kamenja. Provalili se, a hoćemo li ih "pošpricati"? Naravski. Dan za danom su redovi za izdavanje putovnica i ubacuju se u Rankovićevu kolonu prema sjeveru iako je istok u blizini.

"Zvijeri same ostavljaju trag".